KONTAKT: 041 738 657 | MAIL: hribarservis@gmail.com .
PREDELAVA NA PLIN
Nizka poraba, poceni gorivo… Predelava na plin.

URADNA SERVISNA TOČKA MREŽE PLINEKS

Hribar Servis ponosno nosi ime uradne servisne točke najbolj znane mreže vgradnje avto plina v Sloveniji –  PLINEKS . 

PREDELAVA VAŠEGA VOZILA NA PLIN

Vozila na plinski pogon postajajo zaradi svoje ekonomičnosti vedno bolj uveljavljena pogonska tehnologija. Plin se je uveljavil kot najpomembnejša in najbolj razširjena alternativa klasičnim gorivom, ki ga uporablja že več kot 9 milijonov avtomobilov po svetu. Vozila na plinski pogon so okolju prijaznejša, varnejša in imajo izboljšano vozno dinamiko.

Na našem certificiranem avtoservisu vam ponujamo vgradnjo plinskih sistemov v avtomobil, servisni program in vzdrževanje vozil in plinskih sistemov, z garancijo.

OGLEJTE SI TUDI NAŠ TRANSPARENT

HRIBAR_PLIN2_clipped_rev_1

STROKOVNO SMO USPOSOBLJENI

certifikat_1

certifikat_2

KLIKNITE ZA POVEZAVO Za potrošnika je najbolj stimulativen parameter pri odločitvi za vgradnjo avtoplinskega sistema v avtomobil razlika v ceni med avtoplinom in bencinom, saj mu le ta prinaša direktni prihranek in se giblje med 45 in 55%.
KLIKNITE ZA POVEZAVO Uporaba avtoplina znižuje emisije škodljivih plinov v okolje. Vsakodnevno smo tudi priča spreminjanju vremenskih razmer, ki so posledica onesnaževanja in v naši moči je, da vsak kot posameznik prispevamo k omilitvi le tega – prvi korak na tej poti je uporaba avtoplinskega pogona. 
KLIKNITE ZA POVEZAVO V mreži servisnih točk PLINeks vgrajujemo in servisiramo avtoplinske sisteme različnih proizvajalcev. Strankam vedno priporočamo vgradnjo enega izmed vrhunskih sistemov, ki je za posamezen avto najbolj primeren. Le ti so v celoti prenosljivi v drugo vozilo, vbrizg goriva pa imajo v realnem času. Garancijska doba vrhunskih avtoplinskih sistemov je pet let (garancija na delo je v vsakem primeru 7 let)

Zakaj izbrati Hribar servis?

  • Hiter odziv
  • Vrhunski servis
  • Zaupalo nam je že mnogo strank
  • Hiter servis in ostale storitve
  • Široka paleta naših storitev, znanj in izkušenj.
  • Ker imamo posluh za vaš motor!
KONTAKT: 01/529 41 85,
Back to Top

Z brskanjem po tej strani se strinjate z uporabo piškotkov Več informacij

Nova evropska direktiva zahteva, da vsaka spletna stran vsebuje okno, ki dovoljuje uporabo piškotkov ali ne.Na strani so tako imenovani piškotki ali bolj znano "cookie" omogočeni, kar zagotavlja karse da dobro uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani se z uporabo piškotkov strinjam.

Zapri